Informasjon til leverandører om fusjonen 

Digitalisering og teknologi

Teknologi som konkurransefortrinn

I Agder Energi har vi store ambisjoner. Vi skal levere ren energi for at samfunnet skal fungere, nå og for fremtiden.

Teknologi og digitalisering er blant våre viktigste verktøy for å skape verdi fra innovative digitale løsninger. Vår tekniske plattform for utvikling og innovasjon er basert på Microsoft Azure. Plattformen brukes på tvers av alle selskaper og sikrer kort realiseringstid på nye løsninger.

Vi har mye data - ferdig strukturert - til stor glede for både teknologer og ikke-teknologer.

Vi har også et veldig kompetent miljø internt som utvikler løsninger og samarbeider med innovative eksterne partnere. Læring og deling er satt i system for å sikre individuell kompetanseutvikling.  Viktige fokusområder er AI/maskinlæring, automatisering og selvbetjening. 

 

Sjekk hva Thomas har å si om sin jobb med stordata og analyse.

Energibransjen er i endring, og teknologer som forstår forretning blir stadig viktigere. Vi legger derfor vekt på at våre teknologer jobber tett sammen med domeneeksperter for å levere løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre - både for våre ansatte og for deg som sluttkunde. Bærekraft og sikkerhet ligger til grunn i alt vi gjør.

 

Kundeopplevelser i sentrum

Som landets tredje største strømleverandør, jobber LOS aktivt med innovasjon, teknologi og bærekraft for å være den mest attraktive strømleverandøren for kundene.

 

Valgte PWA-teknologi til ny LOS-app

PWA-teknologien gjør LOS-appen både sikrere og lettere tilgjengelig - og den er også raskere og tar mindre lagringsplass på mobilen enn en tradisjonell app. Teknologien har vært tilgjengelig i flere år, men er under oppsving - og flere store aktører bruker nå PWA-teknologien.

 

Prognoser og løsninger for korte markeder

Selskapet Agder Energi Kraftforvaltning har ansvar for å maksimere resultatet av kraftproduksjonen i Agder Energi Vannkraft sine vannkraftverk.

 

Sjekk hvor viktig teknologien er for Morten i hans jobb som porteføljeforvalter i Kraftforvaltning.

 

Fremtidens energisystem

NODES er en uavhengig markedsplass for handel med desentralisert fleksibilitet i energimarkedet.

Solveig jobber som vedlikeholdsingeniør og er helt avhengig av teknologi for å gjøre en god jobb.

 

Vil du bli en av oss?

Er du teknolog, har sikkerhetskompetanse eller erfaring i grensesnittet mellom forretning og teknologi? Ønsker du å bli en av oss? Da vil vi gjerne høre fra deg!

 

Du kan også ta direkte kontakt med
Ingvill Mykland eller Tor Magne Lindeberg.