Klikk deg inn og hør en HELT ny podkast med tittel "Fornybar + hydrogen = sant?" i vår podkastserie "ENERGI OG TEKNOLOGI"! 

Personvern og informasjonskapsler (cookies)

Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvilke opplysninger Agder Energi samler inn, hvorfor vi behandler opplysningene dine og dine rettigheter knyttet til vår behandling om deg som bruker av vår nettside.

Behandlingsansvarlig

Agder Energi (org.nr. 981 952 324) ved konsernsjefen er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Behandlingsansvarlig bestemmer formålet med behandlingen av personopplysningene og hvilke midler som skal benyttes.

Dersom du har spørsmål knyttet til Agder Energis behandling av dine personopplysninger eller denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss på firmapost@ae.no

Dersom du ønsker å klage på eller fremme en bekymringsmelding knyttet til Agder Energis behandling av personopplysninger, kan du kontakte vårt personvernombud Dino Wachendorf.

Informasjonskapsler (cookies) og nettstatistikk

Vi bruker informasjonskapsler, også kalt cookies, for å forenkle din bruk av våre nettsider, og få innsikt i hvordan vi kan gjøre ae.no enda bedre. Ved å besøke ae.no samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Som besøkende på ae.no har du rett til å vite hvilke opplysninger vi innhenter om deg (jf. Lov om elektronisk kommunikasjon § 2-7b). Se oversikt nedenfor over informasjonskapsler på ae.no. 

Lenker til andre nettsteder

På ae.no er det lenker til flere andre nettsteder, såkalte tredjepartsnettsider. Agder Energi har ikke noe ansvar for disse nettsidene. Vi anbefaler at du setter deg inn i tredjepartnettsidenes egne personvernerklæringer og brukervilkår.

Behandling i sosiale medier

Når du "liker" eller "følger" vår Facebook-side eller våre sider i andre sosiale medier, deles dette med den aktuelle plattformen. Det samme gjelder for annen aktivitet på våre sider på sosiale medier, som for eksempel innhold du poster og innlegg du liker. Den relevante plattformen er ansvarlig for personopplysningene den samler inn og behandler. Mer informasjon om denne behandlingen og dine rettigheter følger av den enkeltes plattformens personvernerklæring.

Behandlinger av personopplysninger

Vi behandler personopplysninger om deltakere, foredragsholdere og andre bidragsytere til våre arrangementer, som for eksempel, skoleundervisning, kurs, konferanser og andre faglige samlinger. Dette gjør vi for å planlegge for, informere om og evaluere denne type arrangementer, og for å kunne sende faktura dersom det påløper deltakeravgift. Behandlingen av personopplysningene er basert på vår berettigede interesse i å legge til rette for slike arrangementer.

Agder Energi tar ditt personvern på alvor, og har iverksatt sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot brudd på personopplysningssikkerheten, uautorisert tilgang til og utlevering av personopplysninger.

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen, og i noen tilfeller rett til å kreve dataportabilitet. Dersom behandlingen er basert på ditt samtykke, kan du på ethvert tidspunkt trekke dette tilbake. Dersom du ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss på firmapost@ae.no

Du har også rett til å klage over vår behandling av dine personopplysninger til Datatilsynet.

Nyhetsbrev om Agder Energi-konferansen

Du kan melde deg på utsendelsene av nyhetsbrev fra Agder Energi-konferansen ved å registrere deg på ae.no. E-postadressen din lagres i nettstedets publiseringsløsning, og er ikke tilgjengelig for andre enn administratorer i løsningen. Når du melder deg av som mottaker av nyhetsbrevet vil informasjonen om deg også bli slettet.

Har du spørsmål om nyhetsbrevet kan du sende oss en e-post: firmapost@ae.no

Endringer i personvernerklæringen

Oppdatert versjon av vår personvernerklæring vil til enhver tid være tilgjengelig her på nettsiden vår.