Bli med på Techpoint 2022 – teknologiskifte, bærekraftig verdiskaping og fremtidens arbeidsliv 

Tilsynsingeniør DLE

Vår drømmekandidat til denne stillingen er en person som hele tiden er på jakt etter forbedringer i arbeidet og trives med håndtering av lover og forskrifter.

Agder Energi Nett har nå ledig stilling som tilsynsingeniør. Stillingen vil inngå som en del av DLE avdelingen og rapporterer til avdelingsleder. Avdelingen inngår i  Seksjon Nettkunde, men DLE har også en direkte linje til administrerende direktør.

Du vil bidra med elsikkerhetsinformasjon internt i selskapet og eksternt opp mot lag og foreninger, samt delta i prosjekter knyttet til dette spennende  og viktige fagområdet.

De du samarbeider med i dag beskriver deg som en person de liker å være sammen med og at dere sammen er flinke til å nå oppsatte mål.
 
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et hektisk men trivelig arbeidsmiljø. Spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent nettselskap. 

Lokalisering er i utgangspunktet Kristiansand, men våre kontorer i Lyngdal eller Arendal kan vurderes for den rette kandidaten. Vi ser også for oss at det er mulig å kombinere oppmøtested med hjemmekontor.

SØK stillingen her