Bli med på Techpoint 2022 – teknologiskifte, bærekraftig verdiskaping og fremtidens arbeidsliv 

Systemoperatør

Vår drømmekandidat til denne stillingen har analytiske evner med god teknisk forståelse og interesse for kraftsystemet.

Agder Energi Nett har ansvar for distribusjon av elektrisk energi i hele Agder. Som en følge av det grønne skiftet med elektrifisering av samfunnet blir kraftsystemet mer presset, og fører til økt behov for effektivisering av hvordan strømnettet driftes.

Seksjon Operativ Drift har ansvar for å overvåke leveringspåliteligheten og består av avdelingene Nettsentral  og Systemdrift. Nå opprettes en ny avdeling Systemoperatør hvor vi trenger din kompetanse.

Hovedoppgavene til avdeling Systemoperatør vil være å utvikle og bruke nye analysebaserte metoder for nettdriften.  Konkrete oppgaver kan være koordinering av driftsstans ved feil og vedlikeholdsoppgaver, og håndtering av flaskehalser i nettet.

Vi vil gjerne ansette deg som har teknisk utdannelse på Masternivå innen elkraftteknikk/fornybar energi, og utdanning eller erfaring fra skole/jobb innen IKT vil være ønskelig.

Både nyutdannede og erfarne kandidater oppfordres til å søke. Du vil uansett få god opplæring og komme inn i et kompetent driftsmiljø med spennende utfordringer.

SØK stillingen her: