Bli med på Techpoint 2022 – teknologiskifte, bærekraftig verdiskaping og fremtidens arbeidsliv 

Stasjonsleder transformatorstasjoner

Denne stillingen krever at du er serviceinnstilt og fleksibel med gode samarbeidsevner, og har evne og vilje til å sette deg inn i nye oppgaver. hele tiden er på jakt etter forbedringer og liker endringer.

Stasjonsleder følger blant annet opp stasjonsmontører og eksterne leverandører på vedlikeholdsoppdrag og koordinerer daglig drift. 

Avdelingens viktigste oppgave er å ivareta rasjonell drift og sørge for høy tilgjengelighet på anleggene. Du vil derfor kunne lede og delta i spennende prosjekter med nytenking og forbedringer for å oppnå avdelingens målsettinger.

Vi ser etter deg som har høyskole på Bachelornivå innenfor fagområdene Elkraft/Fornybar Energi /IT-kompetanse, og har fagbrev som energimontør. Du bør ha erfaring fra bruk av elektronisk vedlikeholdssystem og erfaring med arbeid på høyspenningsanlegg. Da dette er en lederfunksjon er det ønskelig med minst 3 års erfaring innen fagområdet etter bestått fagprøve.

Teknisk fagskole kombinert med fagbrev og solid relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet. 

Frister det å være en viktig brikke i bidraget til å elektrifisere samfunnet? Nå har du muligheten til å få en spennende rolle i det grønne skiftet. 

SØK stillingen her