Bli med på Techpoint 2022 – teknologiskifte, bærekraftig verdiskaping og fremtidens arbeidsliv 

Prosjektingeniør kundeprosjekter

Søker du denne jobben har dugode samarbeidsegenskaper og evne til å skape tillit både hos kunder og internt. Samtidig trives du både med å jobbe selvstendig og i team. Du oppfattes både som løsningsorientert og strukturert.

Som prosjektingeniør er du en av flere ressurser som har ansvar for å følge opp konkrete tilknytningsprosjekter i distribusjonsnettet fra kundebehov til realisering. Dette innebærer tett dialog med kundene for å avdekke behov, utarbeide tilbud, samt bestilling og oppfølging av prosjektering og utførelse av arbeid ute i felt.

Vi ser for oss at du har utdanning innen elkraft/fornybar på bachelor-nivå, men det kan også være interessant om du har en annen utdanning kombinert med relevant erfaring. Det er en fordel om du har relevant fagbrev, og/eller erfaring fra arbeid med distribusjonsnettet. Vi er også åpne for å vurdere nyutdannede kandidater.

Vi tilbyr Konkurransedyktige betingelser og et hektisk men trivelig arbeidsmiljø. Spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent nettselskap. 

Lokalisering er i utgangspunktet Kristiansand/Kjøita. Vi ser også for oss at det er mulig å kombinere oppmøtested med hjemmekontor.

SØK stillingen her