Bli med på Techpoint 2022 – teknologiskifte, bærekraftig verdiskaping og fremtidens arbeidsliv 

Kundeansvarlig

Seksjon Nettutbygging har ansvaret for utbygging av strømnettet på Agder, distribusjonsnett og regionalnett, samt tilknytning av nye kunder. Vi er ute etter de rette kandidatene som kan bidra i rollen som kundeansvarlig

Som kundeansvarlig er du en av flere ressurser som har ansvar for første-linjen i arbeidet med å tilknytte kunder i både distribusjonsnettet og regionalnettet til nettselskapet. Dette innebærer innledende kundedialog, inngåelse av avtaler med kunden, oppfølging av avtaler og koordinering internt og mot Statnett.

Vi ser for oss at du har relevant utdanning på master eller bachelor-nivå. Det er en fordel om du har erfaringer fra kunderettet arbeid, tilbudsarbeid og/eller god kunnskap om kraftsystemet. Vi er også åpne for å vurdere nyutdannede kandidater.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et hektisk men trivelig arbeidsmiljø. Spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent nettselskap.

Lokalisering er i utgangspunktet Arendal/Stoa eller Kristiansand/Kjøita. Vi ser også for oss at det er mulig å kombinere oppmøtested med hjemmekontor.

SØK stillingen her