Bli med på Techpoint 2022 – teknologiskifte, bærekraftig verdiskaping og fremtidens arbeidsliv 

Fagingeniører/Prosjektledere regionalnett

Vi ser etter deg som har lyst til å bidra i gjennomføring av stasjon- og linjeprosjekter i regionalnettet. Seksjon Nettutbygging har ansvaret for utbygging av strømnettet på Agder, distribusjonsnett og regionalnett, samt tilknytning av nye kunder.

Du vil bli del av et kompetent fagmiljø på transformatorstasjoner og regionalnettlinjer. Vi søker etter nye medarbeidere innenfor begge fagområdene, stasjoner og linje/kabel. Oppgavene innebærer både prosjektledelse og fagoppgaver ifm. planlegging og gjennomføring av nyinvesteringer og reinvesteringer i regionalnettet (50-132 kV).

Vi ser etter deg som har utdanning på master/bachelor-nivå innenfor elkraft/fornybar energi eller bygg. Annen utdanning med relevant erfaring kan også være aktuelt. Det legges vekt på erfaring/fagbrev fra stasjonsarbeid eller linjearbeid på regionalnettnivå, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

Vil tilbyr konkurransedyktige betingelser og et hektisk men trivelig arbeidsmiljø. Spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent nettselskap. 

Lokalisering Arendal/Stoa, Kristiansand/Kjøita eller Lyngdal. Vi ser også for oss at det er mulig å kombinere oppmøtested med hjemmekontor.

SØK stillingen her