Strømkunder kan tjene gode penger på fleksibelt forbruk - les mer om NorFlex og meld deg på her 

Fagingeniører elkraft

Frister det å være en viktig brikke i bidraget til å elektrifisere samfunnet på en mest mulig rasjonell måte? Med riktig kompetanse har du muligheten til å få en spennende rolle i det grønne skiftet.

Økende elektrifisering av samfunnet utfordrer kapasiteten i eksisterende kraftnett. Agder Energi Nett har derfor behov for å styrke kapasiteten innenfor teknisk nettplanlegging, som også omfatter å samarbeide med viktige samfunnsaktører, myndigheter og større nye kunder.

Du som får denne jobben er analytisk og har evnen til å tenke strategisk, både selvstendig og sammen med andre. Du er engasjert, utadvendt og har evne til å kommunisere og skape trives rundt deg.

Vi ser for oss at du har utdanning på masternivå med hovedvekt på elkraftteknikk, og helst at du har erfaring fra kraftsystemanalyse og forstår kraftsystemet. I tillegg må du ha grunnleggende økonomikunnskaper og god samfunnsforståelse. Det er en fordel om du også har kjennskap til lover og forskrifter for nettvirksomhet.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et hektisk men trivelig arbeidsmiljø. Spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent nettselskap. 

SØK stillingen her