Bli med på Techpoint 2022 – teknologiskifte, bærekraftig verdiskaping og fremtidens arbeidsliv 

Analytiker

Er du analytisk, flink til å modellere problemstillinger og analysere data? Synes du det er spennende med videreutvikling av systemer og systematikk? Da kan dette være jobben for deg!

Vår seksjon Drift og Vedlikehold arbeider blant annet med å optimalisere vedlikeholdet av strømnettet på Agder. Et av seksjonens mål er å bidra til et kostnadsoptimalt vedlikehold.

Denne stillingen vil sammen med vårt analyseteam få ansvaret for å videreutvikle og gjennomføre risikobaserte analyser for prioritering av vedlikeholdsoppdrag som skal bestilles hos våre leverandører.

Vi ser for oss at du har en relevant Bachelor eller Master med noen års erfaring fra fagområdet risikobaserte analyser med utstrakt bruk av modeller og IT-verktøy. Vi er også åpne for å  vurdere nyutdannede kandidater. Kanskje har du skrevet en Masteroppgave med hovedfokus på risikobaserte vedlikeholds-analyser?

VI tilbyr konkurransedyktige betingelser og et hektisk men trivelig arbeidsmiljø. Spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent nettselskap. 

Lokalisering er i utgangspunktet Arendal/Stoa, men våre kontorer i Lyngdal eller Kristiansand kan vurderes for den rette kandidaten. Vi ser også for oss at det er mulig å kombinere oppmøtested med hjemmekontor.

SØK stillingen her