Espen Barth Eide (Ap) og Liv Kari Eskeland (H) diskuterer politikk for fornybar vekst i vår 10. podkastepisode 

Produksjonsplanlegger

Vi leter etter verdens beste PRODUKSJONSPLANLEGGER og tror at hvis det er deg så er du blant annet en lagspiller med veldig gode kommunikasjonsegenskaper!

Stillingen er en del av seksjon Produksjonsportefølje i Agder Energi Kraftforvaltning, som har som oppdrag å maksimere verdien av konsernets vannkraftproduksjon gjennom fysisk disponering av vannkraftanleggene og dynamisk sikring av fremtidig produksjon. 

Som produksjonsplanlegger hos oss
- vil du jobbe i Day Ahead teamet, og for den rette vil stillingen by på spennende arbeidsoppgaver i hjertet av konsernets verdiskaping

-  får du detaljert oversikt over vassdragene, og tar løpende stilling til hvordan og i hvilke markeder vannkraften gir forventet høyest verdi for bedriften. 
 
Konkrete arbeidsoppgaver vil være:
  • Kunne analysere våre ageringsstrategier og vannverdier
  • Analysere reinvesteringer, nyanlegg og konsesjoner
  • Diskutere og delta i den daglige produksjonsplanlegging
  • Bidra med din kompetanse i ulike konsernprosjekt 
  • Utvikle, sette i drift og vedlikeholde endringer av IT-systemer og tilrettelegge for automatisering av arbeidsprosesser
  • Være med å videreutvikle optimaliseringsverktøy og etablere mer effektive rapporteringssystem

Bakgrunn og utdanning

Vi ser for oss at du har en teknisk og/eller økonomisk utdanning på masternivå. Du må ha erfaring med bruk og drift av komplekse modeller for kraftbransjen. Vi ser etter deg som har litt erfaring (3-5 år) innen relevante områder, men vi presiserer at nyutdannede også kan være aktuelle.

Vi ser etter en person som er handlekraftig, resultatorientert og har meget gode analytiske egenskaper. Hvis du i tillegg er en typisk lagspiller og har gode kommunikasjonsegenskaper blir vi godt fornøyde.

Høres dette ut som noe for deg?

 
Søk på stillingen som PRODUKSJONSPLANLEGGER