Hør mer om hvordan europeisk grønn giv gir konsekvenser for Norge i vår podkast "Energi og teknologi" 

Lønnsom vekst inn i en fornybar fremtid

Bli med oss inn i fremtiden!

Med den nye strategien vår legger vi grunnlaget for å bygge et sterkt og fremtidsrettet konsern, som sikrer verdiskaping – på både kort og lang sikt.​

Vi skal skape lønnsom vekst inn i en fornybar fremtid.

For å lykkes med dette har vi definert fire
strategiske
mål
. ​

  • For det første vil det kreve at vi øker lønnsomheten. Vi skal levere konkurransedyktige resultater, bygge verdier, og være en sikker og attraktiv investering.

  • For det andre skal vi vokse og styrke konkurransekraften. Da må vi styrke vår posisjon gjennom sammenslåing og kontrollert vekst innenfor eksisterende og nye verdikjeder.

  • For det tredje må vi øke farten i det grønne skiftet. Vi skal bidra til et fornybart samfunn, og bane vei for grønn omstilling for våre kunder og partnere.

  • Det fjerde strategiske målet for Agder Energi er å være et fremtidsrettet konsern. Vi skal ha en fleksibel organisasjon som kombinerer effektiv drift med endringsvilje og utvikling.

Agder Energis konsernstrategi danner fundamentet for å bygge et sterkt og fremtidsrettet konsern, som sikrer verdiskaping på kort og lang sikt.

Agder Energi utvikler en robust, skalerbar og sikker teknologiplattform som legger til rette for effektiv drift, fart og fleksibilitet. Analyser basert på data og innsikt danner grunnlag for gode beslutninger.

Et viktig virkemiddel for å nå målene i konsernstrategien er innsikt og datadrevet analyse.

Vi vil styrke laget vårt og leter etter dere som har lyst til å jobbe med teknologiutvikling i Agder Energi. Vi har fire spennende nye stillinger som venter på din søknad.

Innsikt og dataanalyse er sentrale element i Agder Energis strategi. Stordata, maskinlæring og skybaserte løsninger er allerede del av vår portefølje, og potensialet for grønn verdiskaping er enormt.

Nå søker vi deg som kan styrke vårt analysemiljø. Hos oss kan du bidra i en spennende reise med dyktige og abisiøse kollegaer. Her finner du informasjon om disse stillingene og lenke til søknadssiden. ​

 

Vi leter etter en

DATA ANALYST

– gjennom analyser og visualisering leverer
du forretningsverdi

Er det deg?

Les mer om stillingen her.

lansering per oddvar med tekst.png

Vi leter etter en  

SYSTEMANSVARLIG ANALYSEPLATTFORM

– du sørger for at data
og applikasjoner forvaltes
på en god måte


Er det deg?

Les mer om stillingen her.

 

Vi leter etter

.NET UTVIKLERE

– med integrasjon og applikasjoner muliggjør
du nye løsninger

Er det deg?

Les mer om stillingen her.

lansering tor magne m txt 5.png

 

Vi leter etter en

DATA SCIENTIST

– med stordata og maskinlæring skaper
du ny innsikt

Er det deg?

Les mer om stillingen her.

 

SØK på stillingen her