Student | Agder Energi

Student

En sommerjobb eller bachelor-/masteroppgave kan være inngangsbilletten til drømmejobben.

Agder Energi tilbyr sommerjobb med relevant arbeidserfaring for studenter på bachelor- og masternivå.

Sommerjobben gir deg arbeidsoppgaver som er tilpasset din kompetanse og din studieretning, og du etablerer et kontaktnett med dyktige fagfolk i en spennende energibransje.

Effektiv prosess
Ledige sommerjobber lyses normalt ut i januar og februar. Søknadsfristen på disse er vanligvis 1. mars og de skal være tildelt innen begynnelsen av april. Oppstart og varighet av engasjementet avtales direkte med arbeidsgiver. Konsernet inviterer til felles kickoff og avslutning for sommerjobbere. 
Søk på sommerjobb under aejobb.no/ledige stillinger.

Oppstart og varighet av engasjementet avtales direkte med selskapets kontaktperson for de enkelte stillinger.

Ledige sommerjobber for bachelor- og masterstudenter publiseres her .

Agder Energi tilbyr også sommerjobber som ikke krever høyskole eller universitetsutdannelse. Disse blir også publisert via ledige stillinger fra hvert enkelt selskap i løpet av våren. Les mer her.

 

Bachelor- og masteroppgaver

Agder Energi har en rekke ulike problemstillinger vi ønsker hjelp fra studenter til å løse.
Mange muligheter
Agder Energi har en stor bredde i virksomheten. Studenter med kompetanse inne realfag, ulik ingeniørfag samt økonomi og samfunnsvitenskap er aktuelle for oss.

Ved å skrive oppgave for Agder Energi håper vi at studentene får kjennskap til energibransjen, skaper seg et nettverk og får bruke tilegnet kompetanse i praktisk arbeid.

Verdiskaping
Studentoppgaver gir verdi i form av verktøy, tanker og synspunkter som Agder Energi har behov for og kan utnytte.

Studenter som skriver bachelor- og masteroppgave hos oss får faglig oppfølging av ressurspersoner i konsernet. I tillegg blir de en del av et sosialt fellesskap.

Oppgaver
Agder Energi leverer aktuelle oppgaver til UiA, og der blir de tilgjengelige for studentene. Har du spørsmål om oppgaveskriving send en epost til aejobb@ae.no.

 

Trainee Sør

Gjennom samarbeidet med Trainee Sør får konsernet tilgang på unge, dyktige mennesker med høy utdannelse og store ambisjoner.

Hvert år tas det opp nye traineer som får arbeidserfaring fra flere virksomheter på Sørlandet.

Unik mulighet
- Privat virksomhet og offentlig forvaltning på Agder er med på ordningen som gir unge, nyutdannede med tilknytning til Sørlandet sjansen til en unik start på yrkeskarrieren, sier Kirsti G. Jacob, direktør HR/HMS.

Tredelt program
Programmet strekker seg over 18 måneder, og du vil normalt være innom tre virksomheter i løpet av denne perioden. Deltakerbedriftene er ikke pliktige til å tilby traineene jobb og traineene er heller ikke pliktige til å akseptere eventuelle jobbtilbud.

- Nesten halvparten av alle traineene Agder Energi har tatt i mot de siste årene, har fått jobb i konsernet. Det må kunne sies å være resultatsikring på lang sikt. Vi har ikke mest fokus på ekstern rekruttering akkurat nå, men vi må også tenke på hva vi skal leve av i fremtiden, sier Kirsti G. Jacob.

Vil du bli trainee?
Trainee Sør søker kandidater som har en mastergrad eller tilsvarende og står på terskelen til å skaffe seg arbeidserfaring. Kandidatene bør ha fagbakgrunner som har naturlig plass i næringen på Sørlandet.

Følg med
Les mer om traineeprogrammet og søknadsprosessen på traineesor.no

 

Blir du med?

 

- Legg inn din CV

- Sjekk ut og søk ledig stilling