Å jobbe i Agder Energi | Agder Energi

Ansatt og verdsatt

I Agder Energi har vi et mål om å få de beste medarbeiderne med på laget vårt.

Vi trenger ledere og ansatte som kan forvalte vår viktigste kapital: Menneskene som jobber her.

 

Hver dråpe teller

I Agder Energi kan du være med på å gjøre verden litt bedre. Ikke bare ved å mene eller tro. Ved å gjøre.

Vårt mål er å gi verden så mye fornybar energi som mulig. Vi skal klare det ved å være fremst i Norge på klimavennlige energiløsninger og å spille en nøkkelrolle i den europeiske kraftforsyningen.

Hvem søker vi?
Agder Energi er en av de største og viktigste virksomhetene på Sørlandet. Vi har en enorm bredde i det vi driver med, så både teknisk fagbrev, realfag og ulik ingeniørkompetanse trengs, samt økonomer og samfunnsvitere.
Som ansatt i Agder Energi får du faglige utfordringer samtidig som du samarbeider på tvers av andre fagretninger. Agder Energi tilbyr fagmiljø innen vind, vann, varme, strøm og trading. Fellestjenester som IT, HR, kommunikasjon, økonomi og regnskap står også sentralt.

 

Er du ingeniør? Konsulent? Montør? Noe annet? Hos oss teller hver dråpe.

 

Hva kan vi tilby?

I Agder Energi er et av våre viktigste mål å være en god arbeidsgiver.

Agder Energi skal ha et arbeidsmiljø og en prestasjonskultur som tiltrekker og videreutvikler engasjerte og kompetente medarbeidere.

Her er en smakebit av hva vi tilbyr.

Lønn som fortjent
Agder Energi har generelt konkurransedyktige lønnsbetingelser, og vi tilbyr også gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Tre måneders ulønnet permisjon
I Agder Energi kan du som fast ansatt søke om å få fri fra jobben i tre måneder. Du velger selv hva du vil bruke friheten til.

Konsernmobilitet
Med over 1 000 arbeidsplasser er det muligheter for å bevege seg mellom forskjellige jobber i alle våre ulike selskaper. Konsernmobilitet kan gi deg mulighet til å få nye og varierte arbeidsoppgaver innenfor kjente rammer.

Livsfasepolitikk
Vi har forskjellige behov i ulike faser av livet. Noen kan ønske en fleksibel arbeidsdag, andre kan ønske å jobbe litt mindre. I Agder Energi ønsker vi å imøtekomme slike ønsker.

To medarbeidersamtaler årlig
Slik kommer vi tettere på våre ansatte og åpner for den typen tilbakemeldinger vi ikke får i lunsjen eller ved vannbeholderen.

Livet er mer enn jobb
Derfor tilbyr vi en rekke velferdstilbud som bedriftsidrettslag, hytter, ferietilbud, kunstforening og samarbeidsavtaler for å nevne noen.

Blir du med?

- Legg inn din CV

- Sjekk ut og søk ledige stillinger her