Strømkunder kan tjene gode penger på fleksibelt forbruk - les mer om NorFlex og meld deg på her 

Trainee Sør

Gjennom samarbeidet med Trainee Sør får konsernet tilgang til unge, dyktige mennesker med høy utdannelse og store ambisjoner.

Trainee Sør søker kandidater som har en mastergrad eller tilsvarende og som ønsker seg en unik arbeidserfaring gjennom tre plasseringer blant de 40 medlemsbedriftene på Sørlandet. Kandidatene bør ha fagbakgrunn som har naturlig plass i næringen på Sørlandet.

Til traineesor.no

Agder Energi var med på oppstarten av Trainee Sør i 2004 og har siden den gang hatt ca 100 traineer i jobb et eller annet sted i konsernet. (Flere av disse har selvfølgelig også endt opp som vanlige ansatte hos oss.)  

Nå ønsker konsernet å styrke og videreutvikle dette samarbeidet ytterligere. Konsernledelsen i Agder Energi har nylig bestemt seg for å SATSE enda tyngre på traineer, og har forpliktet seg til å ha en trainee plassert i hvert forretningsområde til enhver tid. Dette betyr at vi kommer til å ha minst 10 traineer i jobb hos oss det neste året, og vi har også bestemt oss for å ansette omtrent halvparten av disse etter at de er ferdige som traineer!