Vinnere ungdomsskole | Agder Energi

Vant 5000 kroner!

Elsikkerhetsquizen ga nylig ekstra penger i klassekassa til to niendeklasser på Agder. Vinnerlykken ble tatt mot med stormende jubel på begge skoler.

Klasse 9A ved Vegårshei skule.

Denne gang var det elevene i klasse 9a ved Vegårshei skule og 9c ved Grimstad ungdomsskole som ble trukket ut som vinnere av quiz-konkurransen, og som dermed vant kr. 5000 til sine respektive klassekasser.  

Begge klasser hadde klare ønsker for hva de ville bruke pengepremien til.  

- Premien skal gå til klasseturen vår. Vi planlegger tur til Polen i samarbeid med Aktive fredsreiser, forteller kontaktlærer Bjørn H. Dahle for klasse 9a på Vegårshei skule. 

- Vi har ikke helt bestemt oss enda. Det elevene er helt sikre på er at de vil bruke pengene på noe sosialt for hele klassen for å styrke det sosiale miljøet, forteller Anne Gunn Lovisenro, kontaktlærer for klasse 9c på Grimstad ungdomsskole.  

Begge kontaktlærerne forteller om elever som ble veldig glade for nyheten. 

Quiz-konkurransen er en del av undervisningen Agder Energi har i grunnskolen, og i vår  første halvår av 2018 er det niende klasse som får sin undervisning. I forbindelse med at niendeklassene har sin undervisning i vårhalvåret blir det også en egen quiz for dem.  Elevene finner quizen på ae.no og vi anbefaler at lærerne gir den som hjemmelekse. På den måten får de repetert stoffet som er gjennomgått på ENERGIDAGEN og får testet sine kunnskaper. 

Fortsatt gode vinnersjanser  
I alt fem niendeklasser blir i løpet av våren trukket ut som vinnere i quiz-konkurransen. Alle klassene vinner fem tusen kroner hver. 

Konkurransen fortsetter, og det skal trekkes tre nye vinnere før sommerferien. 

- I begge niendeklassene var det over 20 elever som i etterkant av undervisningsopplegget gikk inn på ae.no for å svare på brann- og elsikkerhetsquizen. Dette er kjempebra og jeg er veldig godt fornøyd med både responsen og kunnskapsnivået som de viser frem, forteller Kirsti Lie, HR-rådgiver. 

 

Klasse 9C ved Grimstad ungdomsskole.