vant fem tusen kroner | Agder Energi

Vant 5000 kroner

Elsikkerhetsquiz ga fem niendeklasser på Agder ekstra penger til klassekassa!

Klasse 9D ved Grimstad ungdomsskole jubler etter å ha vunnet penger til klassekassa.

Denne gang var det elevene i klasse 9A ved Haumyrheia skole i Kristiansand, klasse 9B ved Grim skole i Kristiansand, klasse 9A ved Fiskå skole i Kristiansand, klasse 9D ved Grimstad ungdomsskole og klasse 9C ved Asdal ungdomsskole i Arendal som ble trukket ut som vinnere av quiz-konkurransen. Alle klassene vant kr. 5000 til sine respektive klassekasser.  

- Premien skal gå til en ordentlig "avslutningshappening" for klassen, forteller kontaktlærer Elizabeth Malja ved Haumyrheia skole. Hun forteller at elevene har jobbet knallhardt for å tjene inn nok penger til klasseturen sin i september, og da er det ekstra gøy å kunne gi dem en skikkelig avslutning når de nærmer seg slutten av 10. klasse.

- Klassen ble kjempeglade da de fikk høre at de var trukket ut som vinnere. Siden en av elevene i klassen bytter skole til høsten har vi bestilt kinobilletter og skal se den nye filmen "Men in Black" siste skoledag. Til høsten ønsker klassen seg en skikkelig kosedag med pizza, brus og kake, sier kontaktlærer Maria Taraldsen ved Grimstad ungdomsskole fornøyd.

Alle kontaktlærerne forteller om elever som ble veldig glade for nyheten.

 

Hvorfor og hva vant de egentlig? 

Quiz-konkurransen er en del av undervisningen Agder Energi har i grunnskolen, og i vårhalvåret er det niende klasse som får sin undervisning. I forbindelse med undervisningen blir elevene oppfordret til å lete frem og svare på en quiz som ligger på ae.no, og vår anbefaling er at lærerne gir den som hjemmelekse. På den måten får de repetert stoffet som er gjennomgått på ENERGIDAGEN og får testet sine kunnskaper. Vinnerne trekkes blant de klassene som deltar i quizen.

- I alle "vinnerklassene" var det over 20 elever som i etterkant av undervisningsopplegget gikk inn på ae.no for å svare på brann- og elsikkerhetsquizen. Dette er kjempebra og jeg er veldig godt fornøyd med både responsen og kunnskapsnivået som de viser frem, forteller Kirsti Lie, HR-rådgiver. 

 

Glade ungdommer i klasse 9C ved Asdal ungdomsskole i Arendal har bestemt seg for å bruke premien på noe sosialt i neste skoleår.

 

Klasse 9A ved Haumyrheia skole skal bruke premien til en ordentlig avslutningshappening i juni 2020.

 

Klasse 9A ved Fiskå ungdomsskole i Kristiansand skal bruke sin premie på høstens klassetur til Oslo.

Vi har dessverre ikke mottatt bilde fra Grim skole.