Vant 2000 kroner | Agder Energi

Vant 2000 kroner!

SÅ glade ser elevene i sjette klasse ut når de nettopp har fått vite at de har blitt trukket ut som vinnere av quiz-konkurransen.

Elevene i sjette klasse på Bjelland skole var kjempefornøyd med egen innsats og premie!

Det ble sjetteklassene på Rykene skole i Aust-Agder og Bjelland skole i Vest-Agder som ble begge trukket ut som de første vinnerne av energiquizen. Felles for begge klasser er at de superstolte elevene hadde mange gode ideer til hva pengepremien kan brukes til.

 

Hoppende glade sjetteklassinger fra Rykene skole!

 

-  Vi landet på at hele klassen skal gjøre noe hyggelig og sosialt sammen. Det blir enten kino eller en klassefest, forteller avdelingsleder Marianne Omholt Ås på Rykene skole.

- Hos oss er elevene blitt enige om at de vil bruke pengene på en tur hvor de kan finne på noe gøy sammen, forteller kontaktlærer Tor Stian Aurebekk på Bjelland og Laudal oppvekstsenter. Han forteller videre at elevene har tatt temaet brann- og elsikkerhet på alvor og at de selv følte de hadde gjort en god innsats.

Quiz-konkurransen er en del av undervisningen Agder Energi har i grunnskolen. I høst er det sjette klasse som får sin undervisning i brann- og elsikkerhet. I forbindelse med at niendeklassene har sin undervisning i vårhalvåret blir det også en egen quiz for dem.

 

Fortsatt gode vinnersjanser
I alt fire sjetteklasser blir i løpet av høsten trukket ut som vinnere i energiquizen. Alle klassene vinner to tusen kroner hver.

Konkurransen fortsetter, og det skal trekkes to nye vinnere før jul.

- I sjetteklassen på Rygene skole var det 3 av 4 som i etterkant av undervisningen vår gikk inn på ae.no og svarte på quiz'en. På Bjelland skole svarte samtlige ni elever på trinnet. Begge deler er fantastisk og jeg er veldig godt fornøyd med dem alle sammen, forteller Kirsti Lie, HR-rådgiver.

 

Her finner du quiz'en: https://www.ae.no/konsernet/skoleinformasjon/quiz/