Ukens utvalgte | Agder Energi

Ukens utvalgte i nettsidekonkurranse

Agder Energis nettside ae.no er "et glimrende eksempel på hvordan tekst og grafikk kan spille på lag for å gjøre nettsiden både fengende, flott ikke minst forståelig for leserne".

- Animasjonen om hvordan vannkraft fungerer er blitt både informativ og veldig fin, sier Mette Mari Wigstøl.

Det skriver juryen i "Best i tekst 2014"-konkurransen, som skal kåre Norges beste nettsidetekster.

Agder Energi er nominert i to kategorier, både som beste informative tekst "Hvordan fungerer vannkraft?" og som beste egenbeskrivelse ("Om Agder Energi")

 "Best i tekst" er en kampanje for å finne Norges beste nettsidetekster, hvor både fagfolk og hvermannsen oppmuntres til å nominere sine favoritter blant norske nettsidetekster. Vinnerne blir plukket ut av en fagjury, og prisoverrekkelsen skjer på BEST I TEKST-dagen, en fagkonferanse som holdes i Oslo i januar.

Som oppvarming til den store prisutdelingen i januar fremheves noen av de nominerte i tiden fremover. Denne uken er det Agder Energis nettsidetekster som har tittelen Ukens utvalgte, og som får hederlig omtale både på nettsiden til konkurransen og i sosiale medier.

- Det er veldig moro å få så gode tilbakemeldinger på innholdet på nettsiden vår, og det blir spennende å følge konkurransen videre, sier kommunikasjonsrådgiver Mette Wigstøl i Agder Energi, som har ledet prosjektet med å etablere ae.no

 

 

  

FAKTA:

Her kan du se innleggene om nettsidetekstene  – og del gjerne!

Ukens utvalgte på bestitekst.no

Ukens utvalgte på Facebook

Ukens utvalgte på Twitter

 

http://bestitekst.no/2014/11/24/ukens-utvalgte-4/