Tre nye traineer på plass | Agder Energi

Tre nye traineer på plass

Det neste halvåret skal tre nye traineer bidra med engasjement og nytenkning til Agder Energis virksomhet. I retur får de blant annet en unik arbeidserfaring

Traineetrioen ferdig oppstilt for fotografering, og fra venstre ser vi Hilde Kristin Steen, Linn Jeanett Eriksen og Daniel Johansson.

- Vi ønsker våre tre nye traineer velkommen. Vi er glade for at vi får velutdannede, unge personer som bidrar med engasjement og nytenkning rundt diverse problemstillinger inn i organisasjonen vår. Dette har stor verdi for Agder Energi, sier Kirsti Lie, HR-rådgiver i Agder Energi.
Høstens tre ferske traineer jobber alle i  Kraftsenteret. Hilde Kristin Steen (Teknologi avdelingen), Linn Jeanett Eriksen (HR avdelingen) og Daniel Johansson ( Grønn Kontakt). Hilde Kristin og Linn Jeanett har begge sin første utplassering hos Agder Energi, mens Daniel har sin siste utplassering hos Grønn Kontakt.
Litt mer om traineene
Hilde Kristin er utdannet innen Internasjonal Ledelse ved UIA, og har sin første 6-måneders utplassering i Agder Energi
-          I Teknologi avdelingen blir jeg utfordret på nye og spennende problemstillinger hver dag, forteller hun.
Hilde Kristin har opplevd en bratt  læringskurve og hun har allerede fått god innsikt i tidligere helt fremmed "teknologi språk".
-          Arbeidsdagen min går med til ulike prosjekter og oppgaver knyttet til strategisk- og operativ HR, forteller hun.
Linn Jeanett har en master i Innovasjon og kunnskapsutvikling og påbyggingsstudier i HR og organisasjonsutvikling fra UIA. Hun er veldig fornøyd med sin aller første traineeutplassering.
-          Det er veldig spennende å bruke faget mitt i praksis! Det er en stor overgang å gå fra skolebenken til arbeidslivet og jeg blir utfordret på felt og tematikk som jeg ikke visste hørte inn under arbeidet med HR, forteller Linn Jeanett.
Linn Jeanetts arbeidshverdag består også av prosjektarbeid, blant annet med  medarbeiderundersøkelsen Energibarometeret.
Daniel er allerede i sin tredje utplassering gjennom Trainee Sør. Hans første plassering var  hos Universitetet i Agder, økonomi avdelingen   og han kom til Grønn Kontakt tidligere i år for sin andre traineeutplassering. Daniel har en mastergrad i finansiell økonomi fra NTNU.
-          Hos Grønn kontakt fungerer jeg som prosjektleder. Det er en spennende rolle med mange ulike arbeidsoppgaver og mye ansvar, sier Daniel.
Etter oppholdet som trainee vil Daniel fortsatt være å se på Kraftsenteret, for han har fått seg fast jobb i Grønn Kontakt.
-          Jeg er svært fornøyd med både Trainee Sør og Grønn Kontakt, sier Daniel til slutt.
Alle tre skryter av både Agder Energi som arbeidsplass og Trainee Sør.  I tillegg til unik arbeidserfaring får alle traineer en mentor, samt faglig og sosialt påfyll gjennom traineeprogrammet.
 
 
Tekst: Andrea L. Torjussen, Foto: Jon Anders Skau