Bli med på Techpoint 2022 – teknologiskifte, bærekraftig verdiskaping og fremtidens arbeidsliv 

Vant 5000 kroner!

Elsikkerhetsquizen ga nylig ekstra penger i klassekassa til fem niendeklasser på Agder. Vinnerlykken ble tatt i mot med stormende jubel.

Niende trinn ved Høvåg skole i Lillesand var en av fem klasser som vant kr. 5000 denne våren!
Niende trinn ved Høvåg skole i Lillesand var en av fem klasser som vant kr. 5000 denne våren!

- Denne gang var det elevene i klasse 9C ved ASDAL SKOLE i Arendal, klasse 9b ved FEVIK SKOLE i Grimstad, 9a ved GRIM SKOLE i Kristiansand, 9. trinn ved HØVÅG skole i Lillesand og 9. trinn ved HOLVIGA skole i Grimstad som ble trukket ut som vinnere av quiz-konkurransen, og som dermed vant kr. 5000 til sine respektive klassekasser. 

Flere av klassene hadde klare ønsker for hva de ville bruke pengepremien til.  

- Vi har ikke helt bestemt oss enda, men det blir et eller annet ved oppstarten av 10 trinn forteller kontaktlærer for 9 trinn ved Holviga skole.   
- Pengene kommer godt med til en Oslo-tur som skal gjennomføres til neste skoleår, forteller kontaktlærer for 9a på Grim skole fornøyd.
- Premien skal gå til en tur med klassen mot slutten av 10. trinn. Vi har ikke helt bestemt oss men kanskje blir det en tur til Arkivet i Kristiansand, forteller kontaktlærer for 9c på Asdal skole.
- Vår klasse har bestemt seg for å bruke pengene på en tur til Aquarama i Kristiansand, forteller kontaktlærer for 9b på Fevik skole.
– Her blir det avstemming til høsten og noen av forslagene er Skyland, bytur med pizza og tur til klatrepark forteller klasselærer på Høvåg skole.

Alle kontaktlærerne forteller om elever som ble veldig glade for nyheten. 

Underviser alle på niende trinn 

Quiz-konkurransen er en del av undervisningen Agder Energi har i grunnskolen, og i første halvår av 2021 er det niende klasse som får sin undervisning. 

- I alle disse klassene var det mange elever som i etterkant av undervisningsopplegget gikk inn på ae.no for å svare på brann- og selsikkerhetsquizen. Dette er kjempebra og jeg er veldig godt fornøyd med både responsen og kunnskapsnivået som de viser frem, forteller Kirsti Lie, HR-rådgiver.

Elevene finner quizen på ae.no og anbefalingen er at lærerne gir den som hjemmelekse. På den måten får elevene repetert stoffet som er gjennomgått og får samtidig testet sine kunnskaper. 

- Det er nye sjanser neste vår, forteller hun.

Les mer om vår undervisning i skolen her.