Ny daglig leder i LOS | Agder Energi

Ny daglig leder i LOS

Anders Gaudestad (42) overtar som administrerende direktør i LOS AS etter Geir Tønnesland, som har takket ja til en stilling utenfor Agder Energi.

Anders Gaudestad, nyansatt som daglig leder i LOS fra 1. juni 2015.

- Vi er svært tilfredse med at Anders har takket ja til jobben, og han har en personlighet som passer selskapet. Gjennom tidligere lederjobber i HP, PWC, Vetro Solar, SAE Vind og Agder Energi har Anders bevist at han har kraft og evne til å utvikle et selskap og se forretningsmessige muligheter, sier Steffen Syvertsen, styreleder i LOS AS.

Utpreget strategisk perspektiv
- Energibransjen vil gjennomgå store endringer i årene framover. En strømleverandør vil trolig være annerledes enn det man forbinder det med i dag. Smarte hjem, forbrukerfleksibilitet, energieffektivisering og tilbakesalg av strøm fra forbruker til leverandør er bare noen av endringene som kommer. Anders er rett mann til å manøvrere LOS inn i dette spennende landskapet, sier Syvertsen.

 

- Jeg gleder meg til å starte arbeidet som administrerende direktør i LOS, og går til jobben med  respekt for den jobben som er gjort, og de prosesser selskapet er inne i.

Som leder blir det viktig å sikre lønnsom forretningsutvikling, et svært tydelig kundefokus og kontinuerlig forbedring, sier Gaudestad. Vi som strømleverandør må se muligheter og utvikle forretningsmodeller som styrker vår markedsposisjon i en fremtid med adskillig hurtigere endringer enn tidligere, påpeker Gaudestad.

Anders, som har vært styremedlem i LOS, tiltrer som administrerende direktør 1. juni. Geir Tønnesland har ledet LOS i nær fire år.

- Geir har lyktes med å utvikle kundeporteføljen og utført en omorganisering i selskapet, og vi ønsker ham alt godt på veien videre, sier Syvertsen.