Bli med på Techpoint 2022 – teknologiskifte, bærekraftig verdiskaping og fremtidens arbeidsliv 

Lanserer gladsang!

"Volt&Watt", som er Agder Energi’s eget kor, lanserer sin andre musikkvideo denne våren. Koret har denne gangen gitt sitt energiske preg til den gamle Sister Sledge-hit’en «We are family»!

Hele koret i aksjon på Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand. I forgrunnen korleder Tom Jarle Istad Kristiansen og konserndirektør Mennesker&Kommunikasjon i Agder Energi Kristin Anette Dale.
Hele koret i aksjon på Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand. I forgrunnen korleder Tom Jarle Istad Kristiansen og konserndirektør Mennesker&Kommunikasjon i Agder Energi Kristin Anette Dale.

- Denne våren trenger alle litt ekstra oppmuntring og en skikkelig gladsang, forteller Tom Jarle Istad Kristiansen, som er korets dirigent og kunstnerisk leder.

Og fortsetter:

- Kan det bli mer gøy enn dette?

Positive opplevelser

I Agder Energi er de ansatte en verdifull ressurs som det er viktig for konsernledelsen å ta best mulig vare på. Det gjøres blant annet gjennom ulike velferdsordninger, og koret Volt&Watt er et godt eksempel på dette.

- I tillegg til å bidra til å styrke relasjoner mellom de ulike delene av konsernet, ved at medlemmene representerer ulike selskap, så bidrar koret til masse positive opplevelser for alle når de arrangerer julekonsert eller bidrar med underholdning på konsernsamlinger, sier Kristin A. Dale, konserndirektør Mennesker og kommunikasjon i Agder Energi. 

​Og legger til:

- Jeg er selv med i koret, og kan skrive under på at dette er et tiltak som jeg kan anbefale til andre bedrifter.

Volt&Watt, er som resten av verden, også rammet av koronaviruset. De «noen og tjue sangerne», fordelt på fire stemmer, øver sammen annenhver uke. Koret, som vanligvis har flere opptredener i året, jobber kontinuerlig med å utvikle seg og repertoaret sitt.

- Nå er det kun digitale øvelser som gjelder. Jeg sitter hjemme på Voss og korets medlemmer sitter hjemme hos seg selv. Og så synger vi. Sammen. Ja er det ikke fantastisk, sprudler Istad Kristiansen.


Gleder seg

Det er ingen tvil om at hele koret gleder seg til samfunnet normaliseres slik at vanlige korøvelser kan starte opp igjen.

Sangen som nå lanseres ble spilt inn i studio for et par år siden mens videoen er laget sommeren 2020.

- I tillegg til at det er en skikkelig gladlåt så synes vi også budskapet om at vi er en familie er viktig. Det gjelder både for oss i koret, i Agder Energi og i resten av samfunnet. Og selv om alle blir påvirket av smittevern og restriksjoner så er vi en familie, sier Istad Kristiansen.

 

Fra onsdag 24. mars kan DU strømme kraftkoret Volt&Watt’s fantastiske versjon via Spotify, Tidal, ITunes eller YouTube.

We are family cover.png

Koret har tidligere lansert musikkvideoen «Har du fyr», sjekk den ut her.