Grønn kontakt etablerer seg i Sverige | Agder Energi

Grønn Kontakt etablerer seg i Sverige

Det delvis Agder Energi-eide elbilladeselskapet Grønn Kontakt tar sikte på å bli en av Sveriges ledende ladeoperatører.

Arkivfoto

- Elektrifisering av bilparken er et av de viktigste tiltakene for å kunne utvikle bærekraftige samfunn og for at vi skal nå klimamålene. Den store elbilveksten vi har sett i Norge de senere årene vil spre seg til andre land fremover. Vi ønsker å være med på denne reisen, og det er derfor naturlig for oss å etablere oss i Sverige, sier Ole Henrik Hannisdahl, daglig leder i Grønn Kontakt.

Han legger til at målet er å etablere selskapet som en av Sveriges ledende ladeoperatører innen få år.

- Vi har ti års erfaring fra det norske elbilmarkedet og unik kunnskap om å tilby hurtiglading og ladeløsninger basert på elbilistenes behov. Vi ser frem til å tilby gode ladeløsninger til stadig flere elbilister også på andre siden av grensen, sier Hannisdahl.

Gode kundeopplevelser
Salgssjef Per Gunnarsson i Grön Kontakt i Sverige bekrefter at målsettingene og ambisjonene er høye.

- I løpet av 2019 skal vi etablere ladestasjoner for boligselskap og i det offentlige miljø, samtidig som vi skal bygge hurtigladenettverk på strategiske steder sammen med våre partnere, sier han.

De første hurtigladestasjonene i Sverige settes opp i samarbeid med Olav Thon Gruppen, henholdsvis ved Charlottenberg Senteret, Töcksfors Handelspark og Norby Senteret.

- Vi ønsker å tilby markedets beste kundeopplevelse. Ved å bygge ladestasjoner ved kjøpesentre kan ladestopp kombineres med andre gjøremål. Sammen med vår markedsledende løsning for lading hjemme og på jobb, er vi i dag en totalleverandør av ladetjenester, sier Hannisdahl.

 

 

 

 

Kontaktpersoner:

Ole Henrik Hannisdahl
Daglig leder, Grønn Kontakt AS

Tlf: +47 077 82 677. Epost: ohh@gronnkontakt.no

Per Gunnarsson
Salgssjef Sverige
Tlf: +46 76 212 14 00. Epost: per@gronkontakt.se