Forsatt samarbeid med Talentjakten | Agder Energi

Agder Energi og Talentjakten

Agder Energi ønsker å bidra til økt samarbeid mellom næringsliv og akademia. Derfor er vi for tredje året på rad en stolt samarbeidspartner med Talentjakten.

God stemning under studiestartarrangementet i vrimlehallen på UiA i Kristiansand. Endre Amundsen står her sammen med Marit B. Grimsrud (et av fjorårets talenter) og Linn Therese Nybø ( ansatt i Talentjakten).

- Vårt mål er å fremme Sørlandet for fremtidens talenter. Vi ønsker å vise mulighetene og mangfoldet som finnes på Sørlandet, sa Linn Therese Nybø, en av de fire som arbeider i Talentjakten.

Talentjakten ble startet i 2011  av to engasjerte studenter som ønsket økt samarbeid mellom studenter og næringsliv. Dyktige studenter med sterke resultater og ambisjoner søker seg til programmet som har et års varighet. Vanlige aktiviteter er bedriftsbesøk, work-shops og foredrag. Talentjakten har rot på Sørlandet, og mål om å synliggjøre regionens næringsliv for flere unge og lovende.

Studiestart for nye talenter
Under studiestart ble "Velkommen til Sørlandet" arrangert av Talentjakten og deres partnerbedrifter. Målet var å vise frem noen av de største virksomhetene på Sørlandet, og arrangementer samlet nye og gamle studenter både ved UiA i Kristiansand og Grimstad. På scenen stod representanter for NOV, UiA, Agder Energi, Cameron, Aker Solutions og Talentjakten.

Inspirasjon for fremtiden
Endre Amundsen fra avdeling Samfunnskontakt stod på scenen fra Agder Energi under arrangementet. Han fortalte de fremmøtte om Agder Energi, sin personlige karrierevei og om hvordan man kan ha ulike perspektiver på egen arbeidsinnsats.

- Jeg er stolt over at jeg hver dag jobber med å utvikle lavutslippssamfunnet. Finn en jobb der dere utgjør en forskjell. Det har jeg gjort i Agder Energi, og jeg håper dere tør å prøve på det samme, sa Endre.