Bli med på Techpoint 2022 – teknologiskifte, bærekraftig verdiskaping og fremtidens arbeidsliv 

Blir medarrangør av Energy Transition Summit-konferansen

Agder Energi har gått sammen med GOTcp, en del av Det internasjonale energibyråets (IEA) globale innovasjonsnettverk, og Arctic Securities, for å arrangere konferansen Energy Transition Summit i Kristiansand 3. og 4. mai 2022.

Konferanse.jpg

 

Kristin Dale.jpg- Temaet grønn omstilling og hvordan vi best klarer overgangen fra fossil til fornybar er mer aktuelt og viktigere enn noen gang. Vi ser på denne konferansen som en videreføring av vår tradisjonsrike Agder Energi-konferanse, og ønsker å bidra til å utvikle et viktig møtepunkt i Kristiansand med internasjonal tyngde, sier Kristin Dale, konserndirektør Mennesker og kommunikasjon.

Les mer om konferansen her

Agder Energi har siden 2015 arrangert Agder Energi-konferansen, som på få år utviklet seg til å bli et årlig høydepunkt for en utvidet energibransje , myndigheter og rammesettere.

De siste to årene har konferansen blitt avlyst som følge av pandemien.

Energy Transition Summit

Energy Transition Summit-konferansen ble arrangert for første gang i fjor i Stavanger. Når Agder Energi nå går inn som partner flyttes den til Kristiansand og Kilden Teater- og konserthus, som også huset Agder Energi-konferansen i 2019. Temaet for årets Energy Transition Summit-konferanse er «The New Energy Economy», og målsetningen er å skape et internasjonalt møtepunkt for å tette gapet mellom snakk, planer og handling.

- Sammen med GOTcp og Arctic Securities har vi de beste forutsetningene til å skape en ny arena, som gitt alvoret rundt klimakrisen, vil bidra til å belyse  mulighetene og hva som kreves for å nå målene, sier Dale.